Αθλητισμός|05.06.2020 22:57

Super League: Ούτε την Κυριακή το Ξάνθη - Ατρόμητος λόγω κορονοϊού!

Newsroom

Την αναβολή της αναμέτρηση μεταξύ της Ξάνθης και του Ατρόμητου για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ αποφάσισε η Super League. Αρχικά η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (5/6) αλλά μετατέθηκε για την Κυριακή (6/6) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Οι διαδικασίες που ακολούθησαν οι αρχές τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τους ελέγχους που αποφασίστηκε να γίνουν δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα η πολιτεία να θέσει θέμα αναβολής της αναμέτρησης.

Η Super League, που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πολιτεία και τις δυο ομάδες έλαβε εν τέλει την απόφαση για αναβολή μέχρι νεοτέρας. Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης».

Super League 1Ξάνθη ΠΑΕΑτρόμητοςποδόσφαιροΞάνθηΚορονοϊός