Αθλητισμός|30.06.2020 22:20

Παναθηναϊκός: Συνάντηση συσπείρωσης της Θύρας 13 με Αλβέρτη, Διαμαντίδη και ΚΑΕ

Newsroom

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός προσπαθεί να γυρίσει σελίδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου. Και φαίνεται ότι η ένταση που είχε προκληθεί τους τελευταίους μήνες μεταξύ του Γιαννακόπουλου και της Θύρας 13 με αποκορύφωμα την επίθεση που έγινε στο σπίτι του από μερίδα οπαδών, δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα μπάσκετ και ιδίως τη νέα προσπάθεια που δημιουργείται με βασικούς πυλώνες δύο θρύλους του συλλόγου, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Το αντίθετο μάλιστα καθώς όλα δείχνουν πως γύρω από τους αγαπημένους της «πράσινης» κερκίδας θα συσπειρωθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, το βράδυ της Τρίτης (30/6) υπήρξε συνάντηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με τη νέα διοικητική πυραμίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, όπου διαφάνηκε πως υπάρχει βούληση για ενότητα και απόλυτη στήριξη στη νέα τάξη πραγμάτων.

Στο κρίσιμο meeting, που είχε διάρκεια δύο ωρών κι έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, πήραν μέρος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Τάκης Τριαντόπουλος και μέλη από τους συνδέσμους της Θύρας 13. Απαντες συζήτησαν και συμφώνησαν πως η ενότητα και η συσπείρωση αποτελούν βασικά συστατικά για να στεφθεί με επιτυχία η αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι».

ΠαναθηναϊκόςΘύρα 13μπάσκετ