Αθλητισμός|11.07.2020 21:39

Ροντέο στο Βόλο και νίκη του Ατρόμητου με «αγγλικό» χατ τρικ του Μανούσου

Newsroom

Χατ τρικ και μάλιστα αυθεντικό, αλά αγγλικά, με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο πέτυχε ο Γιώργος Μανούσος και οδήγησε τον Ατρόμητο σε νίκη μέσα στο Βόλο με 3-2. Ωστόσο το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά, απέκτησε χαρακτήρα ροντέο στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Γέντρισεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή και ο Μέγερι κράτησε τη νίκη για την ομάδα του!

Ο στράικερ του Ατρομήτου πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του στη Super League 1 με τρία γκολ στο 8', στο 38' και στο 44', ενώ θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλες φορές.

Ο Βόλος αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε με τον Κυζιρίδη στο 49' και μείωσε με τον Τσοκάνη στο 68', αλλά δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (Γκαραβέλης 12'), Φεράρι, Μήτογλου, Διαμάντης (Δημόπουλος 46'), Λύρατζης, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (Ζοάο 53'), Μουνίθ, Γέντρισεκ.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο (Κυβρακίδης 60'), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Νάτσος, Μπουζούλατζιτς, Ντε Πο, Ραμπέγιο (Ούμπιδες 71'), Ανδρούτσος (Στρούγγης 88') Μανούσος (Γιακουμάκης 71').

Λαμία-ΑΕΛ 0-0

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, χωρίς κίνητρο και με το μυαλό στις διακοπές και όχι στο γήπεδο, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, μετά από ένα κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις, όπου οι άμυνες είχαν τον πρώτο ρόλο. 

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό 0-0 με τον Πετράκη στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Μάντζιου, αλλά και το δεύτερο 0-0 στη σειρά για την ομάδα της Λάρισας. 

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Αραβίδης (84' Σασί), Καραμάνος (81' Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ Αλί, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους (71' Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.

ποδόσφαιροSuperLeague1SuperLeagueΑΕΛΒόλος ΝΠΣΑτρόμητοςΛαμία ΠΑΕ