Αθλητισμός|23.07.2020 13:35

Παναθηναϊκός: Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξανά στα «πράσινα»

Newsroom

Μετά από  δυόμιση χρόνια παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του Άρη ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα ακολουθήσει ξανά το ίδιο δρομολόγιο που είχε κάνει και το 2014 με τελικό προορισμό το ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις μεταγραφές των Νέντοβιτς, Φόστερ, Όγκαστ, Σαντ Ρος ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή γκαρντ για την σεζόν 2020-21.

Ο Μποχωρίδης είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό το 2014 στον οποίο παρέμεινε ως τον Νοέμβριο του 2017. Την σεζόν 2017-18, επέστρεψε στον Άρη με τον οποίο φέτος είχε 14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

«Πίστεψα ότι θα επιστρέψω»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε:«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα γυρίσω στην ομάδα. Το είχα στο μυαλό μου. Τότε έφυγα διότι δεν είχα το χρόνο που ήθελα. Ήθελα πολύ να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να γυρίσω κάποια στιγμή. Έφυγα σαν φίλος και αυτό είναι το σημαντικό. Είχα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα.

Δεν είχα κανένα παράπονο. Είχα μιλήσει τότε με τον κ. Παπαδόπουλο και με τον κ. Πασκουάλ, τους εξήγησα ότι θέλω να πάω κάπου να παίξω και έδειξαν κατανόηση. Το χειρίστηκαν πολύ σωστά, όπως άλλωστε και όλοι στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα τελικά».

Σε άλλο σημείο είπε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συναντήσω ξανά γνώριμα πρόσωπα στην ομάδα. Είναι ξεχωριστό που δύο άνθρωποι-σύμβολα για τον Παναθηναϊκό και συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ασχολούνται τόσο ενεργά με την ομάδα».

Για τον κόουτς Βόβορα δήλωσε: «Με τον κόουτςείχαμε πολύ καλή συνεργασία από την πρώτη παρουσία μου στον Παναθηναϊκό. Με είχε βοηθήσει αρκετά και τότε. Πλέον, έχει μπροστά του την πρόκληση να πετύχει ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού. Έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει. Θέλω πάρα πολύ να τον δικαιώσω που με επέλεξε. Και για μένα η πρόκληση είναι μεγάλη. Θέλω να πετύχουμε κάτι σημαντικό όλοι μαζί».

ΑρηςΛευτέρης ΜποχωρίδηςBasket LeagueΠαναθηναϊκός