Αθλητισμός|27.10.2018 13:56

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Newsroom

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είναι λάτρης των σπορ, του NBA και του «δικού» μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ομπάμα δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι θαυμαστής του «Greek Freak». Αλλωστε, τον είχε αποθεώσει κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια για το παιδί-θαύμα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αμερικανός πολιτκός, βρέθηκε σε μία εκδήλωση των Δημοκρατικών στην πόλη που εδρεύουν οι Μπακς, το Μιλγουόκι κι οδήγησε την κουβέντα στον αθλητισμό, όπου φρόντισε να πει έναν καλό λόγο για το καλό ξεκίνημα της ομάδας (σ.σ.: 4-0 πριν την ομιλία και πλέον 5-0 μετά τη νίκη επί των Γουλβς) και φυσικά για τον Γιάννη: «Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (σ.σ: ομάδα του μπέζιμπολ) που έχουν καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0 , με τον Γιάννη να είναι τρομερός!»

Τα εγκωμιαστικά λόγια του Ομπάμα σχολίασε ο Αντετοκούμπο, λέγοντας ότι «είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα»

T

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜπαράκ Ομπάμα