Αθλητισμός|25.09.2020 19:08

Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς στο χώμα για τρίτο σερί παιχνίδι

Newsroom

Οι κακές ημέρες του US Open φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο μπορεί να φτάσει μακριά στο Ρολάν Γκαρός που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα (ήδη παίζονται οι προκριματικές φάσεις). Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας νίκησε με 2-0 σετ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

O Τσιτσιπάς χρειάστηκε 96 λεπτά για να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο του 30χρονου Σέρβου (Νο.24) με 7-6(5), 6-2 και περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον απρόβλεπτο Αλεξάντερ Μπούμπλικ και τον εξαιρετικό στο χώμα Κριστιάν Γκαρίν. Πρόκειται για τον όγδοο ημιτελικό του σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 500. Ποτέ όμως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει ως το τέλος, δηλαδή ως την κατάκτηση του τίτλου. Κι ίσως ήρθε η ευκαιρία του...

T

«Αυτή τη στιγμή παίζω καλό τένις εδώ στο Αμβούργο, οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα τι θα γίνει στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα», είπε στα ελληνικά ο Στέφανος, απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε το SDNA και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να απολαμβάνω κάθε στιγμή και να παίζω καλής ποιότητας τένις, να το ευχαριστιέμαι όταν είμαι στο γήπεδο. Είμαι, λοιπόν, αφοσιωμένος σε αυτό το τουρνουά. Νιώθω καλά, οπότε δεν ανησυχώ για τίποτα».

ΤένιςποδόσφαιροATP ΑμβούργοΣτέφανος Τσιτσιπάς