Αθλητισμός | 02.07.2019 00:34

Super League: Κλείνει ο Σολδάνο - Έκανε πίσω η Ουνιόν

Newsroom

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό. Η κίνηση τακτικής των «ερυθρολεύκων», με τη διακοπή των διαπραγματεύσεων την Πέμπτη, έφερε αποτέλεσμα μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα κι ενώ από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί το παραμικρό, η διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε, αποφάσισε να καθίσει ξανά στο τραπέζι και να αποδεχθεί την προσφορά για τον 24χρονο επιθετικό.

Όπως αναφέρει η «Litoral», ο Φράνκο Σολδάνο θα μετακομίσει στον Πειραιά, από τη στιγμή που η ομάδα του κινδυνεύει να τον χάσει από 1η Γενάρη ενόψει καλοκαιριού χωρίς να βάλει στο ταμείο της ούτε ένα ευρώ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη ότι η Ουνιόν θα εισπράξει 1.000.000 € «νετ» για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ προβλέπεται 20% σε ενδεχόμενη μεταπώληση του.

Επίσης, αν ο Σολδάνο αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στο Champions League θα μπουν στα ταμεία της Ουνιόν, επιπλέον χρήματα, υπό μορφή μπόνους. Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες μαζί με τον ατζέντη του, Ερνάν Ρουμπιόλα, στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει (για τα επόμενα 3,5 χρόνια).

ΟλυμπιακόςποδόσφαιρομεταγραφέςSuper League 1Φράνκο Σολδάνο