Αθλητισμός|05.12.2020 16:31

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 Καμαρά, Μπα και Σισέ, συμφωνία και με Βρουσάι

Newsroom

Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων του Μαντί Καμαρά, του Ουσεϊνού Μπα και του Παπέ Αμπού Σισέ, τριών σημαντικών στελεχών στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Παράλληλα, υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον ταλαντούχο Μάριο Βρουσάι για επέκταση του συμβολαίου του. Απαντες συμφώνησαν να φορούν τη φανέλα των Πειραιωτών μέχρι το 2024, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης και της πίστης που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στις ικανότητες και στο ταλέντο τους.

Ηδη πάντως ο Καμαρά, ο Μπα και ο Σισέ, οι οποίοι έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια, βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ξένων συλλόγων που παρακολουθούν την πορεία τους με τον Ολυμπιακό τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, ενώ ο Βρουσάι είναι ένας από τους παίκτες που εμπιστεύεται τον τελευταίο καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει στην επέκταση των συμβολαίων και των Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ανδρούτσου θέλοντας να «δέσει» την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν στο ρόστερ.

ΟλυμπιακόςΜαντί ΚαμαράΟυσεϊνού ΜπαΠάπε ΣισέΜάριος Βρουσάι