Αθλητισμός|01.01.2021 20:37

Πήρε τον Μολδαβό Ρέαμπτσιουκ για τα αριστερά ο Ολυμπιακός

Newsroom

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την πρώτη τους μεταγραφή για το 2021. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μολδαβού (με πορτογαλικό διαβατήριο) αριστερού μπακ από την Πάσος Φερέιρα. Μάλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης είναι διάρκειας τεσσεράμισι ετών -ως το καλοκαίρι του 2025- ενδεικτικό πόσο τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αμυντικός που θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας για τα ματς που ακολουθούν και ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Ρούμπεν Βινάγκρε στο ρόστερ, είχε φτάσει τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα και αφού εντός της ημέρας ολοκληρώθηκαν όλα τα διαδικαστικά και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέγραψε και ανήκει οριστικά στον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα πληρώσει 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει στο ενεργητικό του 24 συμμετοχές με την Εθνική Μολδαβίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

T

ποδόσφαιροΟλεγκ ΡέαμπτσιουκΟλυμπιακόςμεταγραφές