Αθλητισμός|05.01.2019 17:40

Ο Πρίγιοβιτς πήρε διήμερη άδεια, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει μπροστά

Αντώνης Τσακαλέας

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 16:00, με τον Αλεκσάνταρ Πριγιοβιτς να απουσιάζει από αυτή καθώς πήρε άδεια δυο ημερών. Η Αλ Ιτιχάντ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκ. Ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου με τον «Δικέφαλο του Βορρά», και να δώσει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 5,3 εκ. Ευρώ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει δελεαστεί από την πρόταση, και περιμένει από τους ασπρόμαυρους να πουν το «ναι». Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει κάνει πρόταση που καλύπτει τη ρήτρα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη «κρούση» αφορά τη τμηματική καταβολή των χρημάτων. Ο Πριγιοβιτς παραμένει στην Θεσσαλονίκη, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιχειρούν τη τελευταία προσπάθεια να τον μεταπείσουν.

Το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο, για έναν και μόνο λόγο. Αυτό που άπαντες αντιλαμβάνονται μετά το τρόπο με τον οποίο μπήκε η Αλ Ιτιχάντ στο παιχνίδι, είναι πως έχει πάρει το μυαλό του Πρίγιοβιτς, και σε τέτοιες περιπτώσεις, η... «ζημιά» που γίνεται στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την ομάδα στην οποία ανήκει είναι ανεπανόρθωτη.

Θεωρητικά, αν η Αλ Ιτιχάντ επιμείνει να δίνει τμηματικά το ποσό της ρήτρας, ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να απαντά αρνητικά, γνωρίζοντας όμως πως ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα μένει στη Τούμπα χωρίς τη θέλησή του. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Πρίγιοβιτς στη Τούμπα. Ομως θέλει έναν Πρίγιοβιτς που θα είναι στον ΠΑΟΚ «ψυχή τε και σώματι». Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έβλεπαν την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να επιμένει, είχαν ξεκινήσει να σκέφτονται το ενδεχόμενο της απώλειας του Πρίγιοβιτς.

Ολα δείχνουν πως η επόμενη μέρα φέρνει τον ΠΑΟΚ στην αναζήτηση του αντι – Πρίγιοβιτς, κάτι που θα πρέπει να γίνει άμεσα, με τις υποχρεώσεις για την Super League Σουρωτή να ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή, στο δρόμο για την υπεράσπιση του +8 που έχει «χτίσει» ο «Δικέφαλος του Βορρά» με την πολύτιμη συνεισφορά του Σέρβου επιθετικού.

Αλεκσάνταρ ΠρίγιοβιτςΠΑΟΚποδόσφαιρο