Αθλητισμός|07.01.2019 17:51

Προσέχουν για να… έχουν με τον Κρίστισιτς στην ΑΕΚ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και κατά τα φαινόμενα, ίσως και το μοναδικό. Ετσι, φαντάζει εύλογο πως στην ΑΕΚ προσέχουν για να έχουν με τον Νέναντ Κρίστισιτς.

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» πιστοί να αδημονούν για να δουν τον Σέρβο μέσα στο γήπεδο, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του προπονητικού επιτελείου της ΑΕΚ, ο Κρίστισιτς θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο ωσότου κριθεί έτοιμος να αγωνιστεί.

Το νέο απόκτημα της «Ενωσης» έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι από τις 16 Δεκεμβρίου. Τότε είχε παίξει για ένα ημίχρονο στην ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Τσουκαρίτσκι, έχοντας μάλιστα και μια ασίστ.

Κατά σύμπτωση, ήταν το ματς που υπήρξε το τελικό τσεκάρισμα από την ΑΕΚ και η καθοριστική επαφή δια του – πρώην αθλητικού διευθυντή – Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Το πρόβλημα μεγεθύνεται, καθώς έκτοτε ο Κρίστισιτς δεν ήταν απλά εκτός αγωνιστικού ρυθμού, αλλά και εκτός προπονήσεων λόγω της χειμερινής διακοπής και της άδειας που είχε.

Ετσι, ο Κρίστισιτς δεν πρόκειται σίγουρα να παίξει στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό (9/1), ενώ είναι αμυδρές οι πιθανότητες να παίξει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (12-13/1). Εχει ήδη μιλήσει με τον Ουζουνίδη και υπάρχει μέριμνα για συντηρητική ενσωμάτωση στην ομάδα.

Αντίθετα, δείχνει ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το νέο περιβάλλον. Ηδη, έχει μπει στο σπίτι που θα μένει με την οικογένεια του, έχει φέρει το αυτοκίνητο του από το Βελιγράδι, ενώ συμμετείχε ενεργά και στην επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών στο υπό ανέγερση γήπεδο την Κυριακή (6/1).

ποδόσφαιροΝέναντ ΚρίστισιτςΑΕΚ