Αθλητισμός|27.01.2021 00:21

Premier League: Ξανά κορυφή και φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι - Νίκη και για Αρσεναλ

Newsroom

Καταιγιστική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε με 0-5 τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας και σκαρφάλωσε, έπειτα από καιρό, στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχοντας ίδιο αριθμό αγώνων με τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται πια στο +1 και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μολονότι ακόμη απομένουν 19 αγωνιστικές. Η... τεχνογνωσία που διαθέτει στους τίτλους τα τελευταία χρόνια, ο πολύπειρος Πεπ και το βάθος που έχει στο ρόστερ με πληθώρα επιλογών την καθιστούν δικαιωματικά ως τη βασική υποψήφια για την εφετινή Premiership απέναντι στη θαυμάσια αλλά άγουρη Γιουνάιτεντ και στην προβληματική Λίβερπουλ...

Ο Γκιουντογκάν άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' για τη Μάντσεστερ Σίτι, που σκόραρε ξανά στο 20' με τον Κανσέλο, στο 30' με τον Γκιουντογκάν και πάλι και στο 45+2' με τον Μαχρέζ, ο οποίος έκλεισε το ημίχρονο στο 0-4. Στο β' 45λεπτο η Σίτι παίζοντας στο ρελαντί πέτυχε ένα ακόμη τέρμα με τον Στέρλινγκ στο 57'. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αρσεναλ που φαίνεται να βρίσκει ρυθμό ξανά, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαουθάμπτον με 1-3 με γκολ των Πεπέ, Σάκα, Λακαζέτ.

Προηγουμένως, η Λιντς πέτυχε σημαντική νίκη στην έδρα της Νιούκαστλ με 2-1, όπως και η Γουέστ Χαμ στο σπίτι της Κρίσταλ Πάλας με 3-2.

Premier LeagueΜάντσεστερ ΣίτιΝιούκαστλΣαουθάμπτονΓουέστ ΧαμΑρσεναλΛιντςΓουέστ ΜπρομΚρίσταλ Πάλας