Αθλητισμός|29.01.2021 18:03

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Ουκρανό δεξιό μπακ Ολεγκ Νταντσένκο

Newsroom

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουκρανού δεξιού μπακ Ολεγκ Νταντσένκο βρίσκεται η ΑΕΚ σε μια προσπάθεια για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το SDNA υπάρχει τελική συμφωνία και ο Νταντσένκο κλείνει στην ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα με άμεση αγορά.

Η μεταγραφή πέρασε... από σαράντα κύματα λόγω της άρνησης της ρωσικής Ούφα για να δεχτεί το σπάσιμο του δανεισμού από την Ρούμπιν Καζάν. Η Ένωση φάνηκε να κινδυνεύει να εκτεθεί, αλλά τελικά η επιμονή και η αποφασιστικότητα για να κλείσει η μεταγραφή με έναν παίκτη που εδώ και καιρό αποτελούσε η βασική επιλογή, δικαιώθηκαν.

Από νωρίς το πρωί η ΑΕΚ ξεκίνησε διαπραγμάτευση με την Ρούμπιν για αγορά του ποδοσφαιριστή και με το που ολοκληρώθηκε η συμφωνία, η Ρούμπιν προχώρησε για το σπάσιμο του δανεισμού στην Ούφα. Η τελευταία προκάλεσε προβλήματα μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά πριν από λίγο στην ΑΕΚ είχαν την ενημέρωση πως ο παίκτης έφυγε από την Αττάλεια, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

ποδόσφαιροΟλεγκ ΝταντσένκοΑΕΚSuperLeague