Αθλητισμός|03.02.2021 16:58

Κύπελλο Ελλάδας, Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Καθάρισε την πρόκριση στο 13'!

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην έδρα του Ατρομήτου και με τρία γκολ στα πρώτα 13' σόκαρε τους Περιστεριώτες, νίκησε 2-3 και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι όμως το 2-2 του πρώτου αγώνα στα Γιάννενα έχρισε (θεωρητικά) τον Ατρόμητο ως φαβορί. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε σε κανένα σημείο της ρεβάνς στο Περιστέρι και δίκαια η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε το εισιτήριο για την οχτάδα, όπου ήδη έχουν προκριθεί χωρίς αγώνα ο Παναθηναϊκός και η Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Ο δισέγγονος του Μουσολίνι στη Λάτσιο!

Το ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κάτι περισσότερο από ιδανικό καθώς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είχε πετύχει τρία γκολ μέχρι το 13'! Οι παίκτες του ΠΑΣ άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Νάουμετς, ενώ στο 10' ο Μιλιντσεάνου πέτυχε το 2-0. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου το κακό... τρίτωσε για εκείνους με γκολ του Σάλιακα στο 13'. Ο Νταμίρ Κάναντι νωρίς-νωρίς έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 23' και ο νεοεισελθών Κωτσόπουλος στο 28' μείωσε σε 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' «έγραψε» και το 2-3.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78' Νταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56' Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46' Γούτας), Οικονομίδης (23' Κωτσόπουλος), Ραμπέγιο (46' Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (75' Λώλης), Ελευθεριάδης (59' Μπρένερ), Παμλίδης (84' Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου (58' Καρτάλης).

ποδόσφαιροΑτρόμητοςΠΑΣ ΓιάννιναΚύπελλο Ελλάδας