Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης από το Περιστέρι
Newsroom![](https://cdn.ethnos.gr/resources/images/932a0a86-a1d4-4559-8dd4-874141df78a2.jpg)
Μόλις τρεις μήνες μετά την επιστροφή του στον πάγκο του Περιστερίου ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των δυτικών προαστίων. Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Φαβορί για αντικαταστάτης του είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Θανάση Σκουρτόπουλου.
Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ διέσυρε το Περιστερί στο ΟΑΚΑ
Ουσιαστικά ο Πεδουλάκης πλήρωσε τον αποκλεισμό από το Champions League και τις κάκιστες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συντριβή από την ΑΕΚ με 91-59. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Περιστερίου και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Πολλές φορές, η επιθυμία και η σχέση αλληλοσεβασμού δεν αρκούν για να ευδοκιμήσει μία συνεργασία. Ευχόμαστε στον Αργύρη καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του».
- Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
- H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
- Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
- Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης