Αθλητισμός|19.02.2021 20:14

Λέστερ - Λίβερπουλ 3-1: Νέος διασυρμός της Λίβερπουλ που δέχθηκε 3 γκολ σε 6'

Γιάννης Σκόκας

Δεν έχει τελειωμό ο αγωνιστικός κατήφορος της Λίβερπουλ, που δεν λέει να βάλει φρένο στις γκέλες. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μολονότι βρέθηκε να προηγείται 0-1 στο Λέστερ στο 67', κατόρθωσε να δεχτεί τρία γκολ σε 6 λεπτά, από το 79' ως το 85', και ηττήθηκε 3-1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της Λίβερπουλ στην Premier League και η όγδοη γκέλα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, μετρώντας πέντε ήττες στην χειρότερη περίοδο επί των ημερών του Γερμανού τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Καθάρισε τον Ιμερ και πέρασε με περίπατο στον 4ο γύρο του Australian Open

Αντιθέτως, η εκπληκτική Λέστερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας έξι βαθμούς περισσότερους από τη Λίβερπουλ που πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League καθώς ο τίτλος έχει χαθεί οριστικά με την προπορευόμενη Μάντσεστερ Σίτι να είναι στο +10 και με δύο παιχνίδια λιγότερα. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Μπρένταν Ρότζερς απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Η Λίβερπουλ που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προηγήθηκε με τον Σαλάχ στο 67' Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς... έσβησαν τα φώτα για τους παίκτες του Κλοπ που έκαναν απανωτά και παιδαριώδη λάθη. Στο 79' ο Μάντισον ισοφάρισε (1-1), στο 81' ο Βάρντι εκμεταλλεύτηκε το τραγικό σφάλμα του Αλισον, ενώ στο 85' ο Μπαρνς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Premier LeagueΛέστερποδόσφαιροΛίβερπουλ