Αθλητισμός|20.02.2021 19:58

Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1: Ορθια στο Περιστέρι η Λάρισα αλλά και πάλι χωρίς νίκη

Newsroom

Η λαβωμένη ΑΕΛ που αναγκάστηκε να τελειώσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών έμεινε όρθια στο Περιστέρι, απέσπασε ισοπαλία (1-1) αλλά δεν κέρδισε για 15ο σερί παιχνίδι στη Super League. Επί της ουσίας, το αποτέλεσμα αυτό δεν άφησε καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένη καθώς οι μεν Θεσσαλοί παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι δε Περιστεριώτες στο -11 από τον Αστέρα Τρίπολης και την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. 

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ (0-1) στο 44'. Ο Μανδάς έκανε λανθασμένη απομάκρυνση, η μπάλα κατέληξε στον Μπεν Χατίρα κι απ' αυτόν στον Ακούνια, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά και σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοπαλίας στο 76' καθώς έπειτα από σουτ του Γκάλο, η μπάλα έφτασε στον Αγκάγιεβ, ο οποίος σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή και σκόραρε.

Διαβάστε επίσης: Εριξε «βόμβα» η Μπαρτσελόνα με Πάου Γκασόλ

Το τελευταίο εικοσάλεπτο (επτά λεπτά καθυστερήσεων λόγω πολλών τραυματισμών) κύλησε με άγχος και από τις δύο πλευρές, μικροεντάσεις και εκνευρισμό, χωρίς πολλές φάσεις. Η ΑΕΛ είχε ήδη χάσει τον Μαξιμένκο λόγω τραυματισμού, έπειτα έχασε τον Γιακουμόφσκι και, χωρίς δικαίωμα για επιπλέον αλλαγές, ο Φέστα είδε τους Γκράουρ και Ακούνια να κάνουν υπερπροσπάθεια για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι, μετά από νέο πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε και στους δύο.

Ατρόμητος: Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74' Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61' Ραμπέγιο), Μανούσος (46' Εντομβόνγι), Κωτσόπουλος (82' Κωτσόπουλος).

ΑΕΛ: Νάγκι, Στίφλερ (60' Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα (61' Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόφσκι (71' Καρανίκας), Ζίζιτς, Κερούτο, Μαξιμένκο (53' Μιχαήλ), Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.

Διαβάστε επίσης: Australian Open - Η Ναόμι Οσάκα ξαναφόρεσε το στέμμα στη Μελβούρνη

ΑΕΛSuperLeagueΑτρόμητοςποδόσφαιρο