Αθλητισμός|21.02.2021 00:14

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2: Ματσάρα στο ΟΑΚΑ δίχως νικητή - Τα γκολ

Newsroom

Σε ένα εκπληκτικό σε εξέλιξη παιχνίδι με γκολ, φάσεις και τρελό ρυθμό, η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Αρκαδίας προηγήθηκε 0-2 μόλις στο 18' αιφνιδιάζοντας την Ενωση, που απάντησε με δύο γκολ του MVP Σιμάνσκι, ο οποίος είχε και δοκάρι. Ο Αστέρας επιβεβαίωσε ότι διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της Super League, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει ψυχή κι ότι δεν παρατάει τα ματς όσο κι αν στραβώσουν, αλλά νικητής δεν υπήρξε...

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι κι έδειξε εξαρχής τις άγριες διαθέσεις του βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ. Ανοιξε το σκορ (0-1) στο 16' έπειτα από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΚ και πλασέ του ανενόχλητου Φεντάντεθ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Ορθια στο Περιστέρι η ΑΕΛ με Ατρόμητο αλλά και πάλι χωρίς νίκη

Προτού προλάβει να συνέλθει και να αντιδράσει η ΑΕΚ, βρέθηκε στο 0-2. Στο 18' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουάρεθ ανενόχλητος ξανά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά σοκάροντας τους Κιτρινόμαυρους.

Στο 40' ο Σιμάνσκι με εξαιρετική υποδοχή της μπάλας και θαυμάσιο πλασέ, σκόραρε (1-2) κι έβαλε ξανά την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι που μέχρι τότε έμοιαζε χαμένο. Μάλιστα ο Πολωνός στο 44' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ανσαριφάρντ σούταρε άουτ από πλάγια θέση.

Το παιχνίδι είχε πλέον ξέφρενο ρυθμό με την ΑΕΚ να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμάνσκι, ο οποίος στο 68' βρήκε και πάλι δίχτυα μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Γκαρσία.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46' Λόπες), Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (65' Αλμπάνης), Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (84' Ιγκλέσιας), Τιλίκα (62' Κρέσπι), Φερνάντεθ (75' Αλί Μπαμπά), Σίτο (75' Ριέρα), Μπαράλες.

Διαβάστε επίσηςΕριξε «βόμβα» η Μπαρτσελόνα με Πάου Γκασόλ

Νταμιάν ΣιμάνσκιΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροSuperLeagueΑΕΚ