Αθλητισμός|22.02.2021 00:15

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ 3-1: Ξανά δεύτερη με ηγέτη Φερνάντες

Newsroom

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κορυφαίο παίκτη της, Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Νιούκαστλ και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση, όπου συγκατοικεί με τη Λέστερ στους 49 βαθμούς, βρίσκεται όμως στο -10 από την προπορευόμενη και ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Ράσφορντ και μολονότι ισοφαρίστηκε από την Νιουκάστλ έξι λεπτά αργότερα με γκολ του Σεντ Μαξιμέν, στο β' ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα και με δέκα τελικές και 71% κατοχή μπάλας έφτασαν με άνεση στο 3-1 αρχικά με γκολ του Ντάνιελ Τζέιμς στο 57' μετά από ασίστ του Φερνάντες κι εν συνεχεία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του σπεσιαλίστα Πορτογάλου.

Διαβάστε επίσης: Τρένο η Σίτι και με Αρσεναλ - Πανηγύρισε τη 18η σερί νίκη

Πλέον η Γιουνάιτεντ, που έχει ήδη καθαρίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League καθώς νίκησε μεσοβδόμαδα τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0 στην Ισπανία, έχει στο μυαλό της το επερχόμενο ντέρμπι με την ανανεωμένη Τσέλσι στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Πάρτι τίτλου της Ιντερ στο ντέρμπι με Μίλαν

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπρούνο ΦερνάντεςPremier LeagueποδόσφαιροΝιούκαστλ