Αθλητισμός | 25.02.2021 20:22

Πέρασε η πρόταση του ΠΑΟΚ για το... σκάνδαλο με το ακαταδίωκτο της ΕΕΑ - Καταψήφισαν Ολυμπιακός, Άρης

Newsroom

Οχτώ ομάδες συνολικά υπερψήφισαν την πρόταση του ΠΑΟΚ για να μην περάσει η τροποποίηση για το... ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Την πρόταση πάντως καταψήφισαν ο Ολυμπιακός και ο Άρης, ενώ τρεις ομάδες ψήφισαν «λευκό».

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης της Super League, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η σύσταση επιτροπής δικηγόρων για να μελετήσουν και να γνωμοδοτήσουν αναφορικά με τις επίμαχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Ως εκ τούτου, η σημερινή (25/2) συνεδρίαση των νομικών των ομάδων της Λίγκας (σ.σ. συνεδρίασε σήμερα κατ’ εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου) είχε μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου πως θα αποφάσιζαν για τις τελικές προτάσεις της Λίγκας για το νέο αθλητικό νόμο που είναι σε δημόσια διαβούλευση.

Διαβάστε επίσης: Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο! Περισσότεροι από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τον Μάριο Χεζόνια!

Η επιτροπή των νομικών -λοιπόν- έθεσε στο τραπέζι την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μην περάσει η τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για το... ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Θυμίζουμε πως στα «ψιλά γράμματα» του νομοσχεδίου, φαίνεται ξεκάθαρα το χαλάκι που υφαίνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για να κρύψει τη σκόνη που άφησαν οι επιλογές του για την περιβόητη ΕΕΑ.

Και όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά την απόρριψη της γνωμοδότησης της Επιτροπής για την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Εξαιρετικά σημαντικό το timing των ενεργειών που έφεραν και την ενεργοποίηση του Δικεφάλου που ζήτησε από τις υπόλοιπες ΠΑΕ να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Την εν λόγω πρόταση λοιπόν υπερψήφισαν οχτώ ΠΑΕ: ΑΕΚ, Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Λαμία και την καταψήφισαν δύο, ο Ολυμπιακός και ο  Άρης. Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ψήφισαν λευκό ενώ η ΑΕΛ δεν συμμετείχε στη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο Ρονάλντο - Εστειλε τον γάτο του στην Ισπανία με ιδιωτικό τζετ για να αποθεραπευτεί!

Πηγή: SDNA

ΑρηςΟλυμπιακόςSuperLeagueΠΑΟΚ