Αθλητισμός | 26.02.2021 19:54

Χεζόνια για την υποδοχή του: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο πληρώνω εγώ»

Newsroom

Ο Μάριο Χεζόνια θα θυμάται για πολύ καιρό τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν εν μέσω lockdown οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης σταρ αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη εμπειρία που είχε κατά την άφιξή του στην Αθήνα, είπε ότι δεν πίστευε στα μάτια όταν είδε τόσο κόσμο να τον περιμένει εν μέσω καραντίνας και πρόσθεσε ότι θα αναλάβει το πρόστιμο για όποιον φίλο του Τριφυλλιού τιμωρήθηκε με πρόστιμο λόγω άσκοπης μετακίνησης.

«Νιώθω απίστευτα. Δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα μετά από τόσο καιρό και που θα ξεκινήσω να παίζω», είπε ο Χεζόνια στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόσθεσε: «Ηξερα ότι οι φίλαθλοί μας είναι τρελοί. Είμαι κι εγώ έτσι, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στον κόσμο. Με υποδέχτηκαν μέσα στην πανδημία με αυτόν τον τρόπο και εγώ θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Θα τους το επιστρέψω στο γήπεδο. Αν κάποιος πάρει πρόστιμο, θα το τακτοποιήσω εγώ!».

Διαβάστε επίσης: Αυτοκτόνησε ο πρώην εθνικός προπονητής των ΗΠΑ που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση

Στη συνέχεια τόνισε: «Όλα δείχνουν πολύ ωραία, μου άρεσε που το έζησα αυτό. Τώρα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας. Το τελευταίο καιρό αφιέρωσα χρόνο σε εμένα και την οικογένειά μου, όμως ο χρόνος τρέχει. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άλμπα, στο οποίο δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ λόγω της διαδικασίας με τα τεστ του Covid-19. Από το ματς με τον Άρη όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Euroleague και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

T

Διαβάστε επίσης: Τζιαμπάολο Μοντάλι - Με Ελληνα στο τιμόνι η Ιντερ θα γράψει στιγμές δόξας

ΠαναθηναϊκόςμπάσκετΜάριο Χεζόνιαlockdown