Αθλητισμός|07.03.2021 01:02

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα 0-2: Ο Μέσι... κερνούσε κι οι Μπλαουγκράνα νίκησαν

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με το πόδι στο... γκάζι στη La Liga καθώς διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 16 αγώνες. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του πέρασαν νικηφόρα (2-0) από την έδρα της Οσασούνα και μείωσαν τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει δύο ματς λιγότερα και την Κυριακή (7/3) υποδέχεται για το μαδριλένικο ντέρμπι τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα που ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Ζόρντι Άλμπα έπειτα από μαγική ασίστ του Μέσι, ενώ ο 18χρονος ταλαντούχος Μορίμπα σκόραρε για πρώτη φορά και διαμόρφωσε στο 83' το τελικό 2-0 με τον Μέσι να μοιράζει και δεύτερη ασίστ. 

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Χάαλαντ ωραίος, αλλά ο παλιός Λεβαντόβσκι αλλιώς

Προηγουμένως για τη La Liga, η Σεβίλλη μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey έχασε και από την Έλτσε με 2-1 για το πρωτάθλημα και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των προπορευόμενων. Επίσης, σημαντική νίκη πέτυχε η Βαγιαδολίδ στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Επικράτησε 2-1 της Χετάφε που μπαίνει σε περιπέτειες καθώς παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Κριστιάνο στον πάγκο κι ο Μοράτα καθάρισε το ντέρμπι για τη Γιούβε

ΜπαρτσελόναLa LigaποδόσφαιροΟσασούνα