Αθλητισμός|07.03.2021 17:28

Ολυμπιακός - Λαμία 3-0: Τρίποντο στο ρελαντί αλλά ανησυχία για Μπα

Newsroom

Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να κλειδώσει το τρίποντο απέναντι στη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν στο ρελαντί με 3-0 και στη συνέχεια έκαναν διαχείριση και ροτέισον ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αρσεναλ για τους 16 του Europa League την Πέμπτη (11/3). Την ικανοποίηση όμως από την άνετη νίκη μετρίασε ο τραυματισμός του Μπα, ο οποίος αντικαταστάθηκε άρον-άρον στο 18' λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος χρησιμοποίησε ενδεκάδα βασικών, γρήγορα μόλις «κλείδωσε» το τρίποντο με τα γκολ των Μπρούμα, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να διατηρήσει φρέσκους τους παίκτες του ενόψει της πρώτης μάχης με τους Κανονιέρηδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος στο παιχνίδι και μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ με ωραίο αριστερό σουτ του Μπρούμα έπειτα από πάσα του Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης: Μέσι... κερνούσε και η Μπαρτσελόνα νίκησε

Προτού προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες της Λαμίας ακολούθησε και δεύτερο γκολ. Στο 10' ο Βύντρα έκανε κακό γύρισμα προς τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο, ο οποίος προκειμένου να αποτρέψει το γκολ έδιωξε άρον-άρον αλλά η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Φορτούνη, ο οποίος εκτέλεσε γράφοντας το 2-0.

Στο 34' ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Λαμίας και ο Ελ Αραμπί με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.

Στη συνέχεια, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν διαχείριση στο ματς προσπαθώντας να φτάσουν μέχρι το φινάλε δίχως να πιέσουν πολύ προκειμένου να μην προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ολυμπιακός: Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (18' Τιάγκο Σίλβα), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης (56' Μασούρας), Εμβιλά, Μπρούμα, Φορτούνης (46' Χασάν), Βαλμπουενά (56' Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (62' Ραντζέλοβιτς).

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον (75' Σταμούλης), Προβυδάκης (56' Κωστίκα), Πίτι (63' Μπουλούλης), Παλαβαντσβίλι, Ρόμανιτς (46' Χατζηστραβός).

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Χάαλαντ ωραίος, αλλά ο παλιός Λεβαντόβσκι αλλιώς

SuperLeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ