Αθλητισμός|30.03.2021 17:05

Goal.com: «Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ πρέπει να δώσουν 20 εκατ. ευρώ για Τζόλη»

Newsroom

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Ντόρτμουντ απλώνουν δίχτυα για τον Χρήστο Τζόλη σύμφωνα με δημοσίευμα-αφιέρωμα στον ταλαντούχο άσο του ΠΑΟΚ. Με τίτλο, «Χρήστος Τζόλης: Το Golden Boy της Ελλάδας συνδέεται με κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 17 εκατ. λιρών (σ.σ. 20 εκατ. ευρώ)», η ιστοσελίδα Goal.com παρουσιάζει το προφίλ του 19χρονου παίκτη του Δικεφάλου, που ήδη βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο πως αρκετά ξένα δίκτυα αφιερώνουν διαρκώς χώρο και χρόνο στον Χρήστο Τζόλη και καταπιάνονται με τα πεπραγμένα του 19χρονου, το όνομα του οποίου συζητιέται έντονα καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ταλαντούχων ευρωπαίων παικτών. Η ιστοσελίδα Goal.com παρουσιάζει το Golden Boy του ΠΑΟΚ που έχει προλάβει να καταγράψει διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν... αναγκάζοντας μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους πάνω του.

Διαβάστε επίσης: Στα κορυφαία 50 ταλέντα του κόσμου ο Χρήστος Τζόλης σύμφωνα με την Equipe

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, ο Τζόλης ανήκει σε μια άκρως ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ορίσουν καλύτερα την τύχη της Εθνικής Ελλάδας καθώς παρά το γεγονός πως είναι μόλις 19 ετών, είναι έξι φορές διεθνής και πρόκειται για τον έβδομο νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει εκπροσωπήσει την Εθνική. «Ενας παίκτης που έχει ήδη το παρατσούκλι "Golden Boy" από τους οπαδούς και τα Μέσα. Παρά το γεγονός ότι μόλις 19 ετών, ο Τζόλις έχει ήδη έξι ματς με την Εθνική, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο με την Αυστρία. Κατατάσσεται ως ο έβδομος νεότερος παίκτης που εκπροσώπησε ποτέ τη χώρα του στην αντρική ομάδα, σκοράροντας εναντίον της Κύπρου τον Νοέμβριο. Ο Τζόλης, παρουσιάζεται ως ένας από τους πιο καυτούς νεαρούς σκόρερ της Ευρώπης αφού εντυπωσίασε τόσο στην εγχώρια όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις».

T

Και προσθέτει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Γκλάντμπαχ έχουν αφήσει ανοιχτό το παράθυρο ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο, ο Τζόλης παραμένει ιδιαίτερα προσγειωμένος, τονίζοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του πως: «Είναι τιμή μου που συνδέονται τόσο μεγάλες ομάδες μαζί μου. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ όμως. Θέλω να βελτιωθώ και θέλω να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται...».

Κατόπιν γίνεται αναφορά στο βιογραφικό του, επισημαίνοντας πως εντάχθηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ στην ηλικία των οχτώ ετών ενώ φρόντισε να εντυπωσιάσει και τους επιτελείς της φημισμένης ακαδημίας La Masia της Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση στη Βαρκελώνη με την  Κ12 του Δικεφάλου.

Διαβάστε επίσης: Στα Top-50 ταλέντα της UEFA για το 2021 ο Τζόλης

ΠΑΟΚΧρήστος Τζόληςποδόσφαιρο