Αθλητισμός|03.04.2021 17:10

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι

Newsroom

Ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης ήθελαν τη νίκη για να αποδεσμευτούν οριστικά από το άγχος της αποφυγής του υποβιβασμού αλλά στο τέλος δεν τους... Χάλασε η ισοπαλία (1-1) που τους διατηρεί μακριά από την επικίνδυνη ζώνη (βρίσκονται στο +9 καθώς ισοβαθμούν στους 29 βαθμούς) έπειτα από δύο αγωνιστικές στα πλέι άουτ της Super League.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο δίχως ρυθμό και φάσεις αλλά βελτιώθηκε σημαντικά στο δεύτερο 45λεπτο. Ολα κρίθηκαν πάντως σε διάστημα λίγων λεπτών καθώς από το 49' ως το 51' οι δυο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα δίχως να ξαναμπορέσουν να φτάσουν στο γκολ μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ 2-5! Εσκασε «βόμβα» στο Στάμφορντ Μπριτζ

Στο 49' ο Φατιόν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και στο σώμα αμυντικού του Ατρομήτου με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του Μανδά (0-1). 

Πολύ γρήγορα όμως, στο 51' ο Ατρόμητος ισοφάρισε (1-1). Ο Μανούσος βρήκε δίχτυα με πλασέ, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά έπειτα από έλεγχο της φάσης από το VAR, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Ατρόμητος: Μανδάς, Τομάσεβιτς, Μαυρομάτης, Γούτας, Γκάλο, Σάλομον, Μουνίθ (64' Oύμπιδες), Χαρίσης (78' Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46' Aγκάγιεφ), Ενσικούλου (86' Εντομβόνγι), Μανούσος (78' Κωτσόπουλος).

Απόλλων: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Χουχούμης, Κολ (90' Λαγός), Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι (83' Μ. Φερνάντεθ), Τσιλούλης (77' Μουνιέ), Ντάουντα (77' Ιωαννίδης).

Διαβάστε επίσης: Η Μίλαν σώθηκε από ήττα αλλά χάνει το τρένο του τίτλου

ποδόσφαιροSuperLeagueΑτρόμητοςΑπόλλων Σμύρνης