Αθλητισμός|10.04.2021 21:41

Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1: Μεγάλο «διπλό» σωτηρίας στο Περιστέρι

Newsroom

Σπουδαία νίκη με 0-1 πέτυχε η ΑΕΛ στην έδρα του Ατρομήτου για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League κι έκανε... άλμα παραμονής καθώς για πρώτη φορά ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κι ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία. Η θεσσαλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Μανδά, σκόραρε με τον Στίφλερ, επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Περιστέρι αλλά κυρίως προσπέρασε τον Παναιτωλικό που έμεινε ουραγός, ενώ πλησίασε στον έναν βαθμό τον ΟΦΗ βάζοντας φωτιά στη μάχη της ουράς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 41' από τον Στίφλερ, ο οποίος με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κι αφού προηγουμένως ο Μανδάς είχε υποπέσει σε τραγικό σφάλμα. Ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΛ για να ανοίξει το σκορ. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά τράνταξε το δοκάρι η κεφαλιά του Μανούσου, ο οποίος έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει στο 52' οπότε νικήθηκε από τον εξαιρετικό Νάγκι που ήταν ανίκητος.  Ο επιθετικός του Ατρομήτου σκόραρε τελικά στο 61' αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ...

Βαθμολογία

Διαβάστε επίσης: Ο αποτελεσματικός Βόλος έβαλε σε μπελάδες τον αναποτελεσματικό Παναιτωλικό

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχε αρκετή ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις.

(copyright: Intime)
(copyright: Intime)

Ατρόμητος: Μανδάς (71' Θεοδωράκης), Γούτας, Μαυρομάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Ουμπίντες, Νάτσος (57' Μουνίθ),  Χριστοδουλόπουλος, Ενσικουλού (37' Αγκάγιεφ), Μανούσος

ΑΕΛ: Ναγκί, Στίφλερ, Τσόσιτς, Μακσιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι (64' Ηλιάδης), Γλύνος (64' Νικολιάς), Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (75' Ζίζιτς), Ακούνια (87' Γκράουρ), Ντουρμισάι (87' Μιλοσάβλιεβιτς)

Διαβάστε επίσης: Ο ΟΦΗ πήρε χρυσό βαθμό στη Ριζούπολη 

ΑτρόμητοςSuperLeagueΑΕΛποδόσφαιρο