Αθλητισμός|12.04.2021 00:10

Ιντερ - Κάλιαρι 1-0: Αγχωτικά με Νταρμιάν πανηγύρισε την 11η σερί νίκη

Newsroom

Ολοταχώς για το σκουντέτο τρέχει η Ιντερ που ακόμη και στις μέτριες μέρες της, εύκολα ή δύσκολα, φτάνει στο επιθυμητό τρίποντο. Οι Νερατζούρι ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στη μαχητική Κάλιαρι που έπαιζε για τη... ζωή της και την παραμονή στη Serie A, αλλά χάρη σε ένα γκολ που πέτυχαν προς το φινάλε του ματς επικράτησαν 1-0 και διατήρησαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν στους 11 βαθμούς (Βαθμολογία: Ιντερ 74, Μίλαν 63).

Αυτή τη φορά δεν έδωσαν τη λύση στο γκολ οι συνήθεις ύποπτοι Λουκάκου και Λαουράρο αλλά ο Νταρμιάν, ο οποίος στο 77' έπειτα από πάσα του Χακίμι διαμόρφωσε το τελικό σκορ φέρνοντας την Ιντερ ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο που έχει να κατακτήσει από το 2010 και την εποχή του Μουρίνιο. Αυτή ήταν η ενδέκατη σερί νίκη των Νερατζούρι στο πρωτάθλημα που έχουν να χάσουν βαθμούς από τις 23 Ιανουαρίου και την ισοπαλία (0-0) με την Ουντινέζε. Παράλληλα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει να ηττηθεί από τις 6 Ιανουαρίου (2-1 από τη Σαμπντόρια) και μετρούν 14 σερί ματς δίχως ήττα.

Διαβάστε επίσης: Παραμένει ζωντανή η Γιουβέντους στο κυνήγι του τίτλου

T

Η Ιντερ χρειάζεται πέντε νίκες στα εναπομείναντα οχτώ παιχνίδια για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος έπειτα από αναμονή 11 ετών.

ΙντερSerie AΚάλιαριποδόσφαιρο