Αθλητισμός|15.04.2021 19:56

ΛαΜάρκους Ολντριτζ: Αποσύρθηκε από το NBA λόγω προβλήματος στην καρδιά

Newsroom

Ενα πρόβλημα καρδιάς ανάγκασε τον επτάκις All Star του NBA ΛαΜάρκους Ολντριτζ να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Την είδηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος προ ημερών υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια μόλις της πέμπτης συμμετοχής του με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς με τους οποίους ευελπιστούσε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην πολύχρονη καριέρα του.

Σε μήνυμα που ανάρτησε στα social media, ο 35χρονος Όλντριτζ γνωστοποίησε ότι στις 10 Απριλίου στο ματς εναντίον των Λέικερς παρουσίασε ακανόνιστο καρδιακό παλμό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά, σημειώνοντας 12 πόντους, αλλά αισθάνθηκε έντονη δυσφορία μετά το ματς με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Ο παλαίμαχος ΝΒΑer Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα με ποδήλατο

«Αν και είμαι καλύτερα τώρα, αυτό που ένιωσα με την καρδιά μου εκείνο το βράδυ ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω βιώσει», τόνισε ο 35χρονος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, προσθέτοντας: «Εχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από το NBA. Για 15 χρόνια, έβαζα το μπάσκετ πρώτο και τώρα ήρθε η ώρα να βάλω την υγεία και την οικογένειά μου στην κορυφή».

O ΛαΜάρκους Ολντριτζ αποτέλεσε Νο2 επιλογή στο ντραφτ του 2006, έχει μέσο όρο καριέρας 19,4 πόντους και 8,2 ριμπάουντ σε 1.029 αγώνες (985 ως βασικός). Αγωνίστηκε για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2006-15) προτού υπογράψει τον Ιούλιο του 2015 με τους Σαν Αντόνιο Σπερς όπου έμεινε μέχρι το 2021. Στους Νετς μετακόμισε στις 28 Μαρτίου...

T

μπάσκετNBAκαρδιακό επεισόδιο