Αθλητισμός|19.04.2021 22:16

Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Δοκάρια και Νάγκι χάρισαν πολύτιμο βαθμό στη Λάρισα

Newsroom

Η Λαμία ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια με τον Ντέλετιτς, όχι όμως και το γκολ που θα της χάριζε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΛ που έμεινε όρθια (0-0) και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Super League. Η θεσσαλική ομάδα έπιασε τον Παναιτωλικό στους 24 βαθμούς και βρίσκονται στις δύο θέσεις που υποβιβασμού και του μπαράζ, με έναν βαθμό λιγότερο από τον ΟΦΗ. Φαίνεται ότι οι τρεις τους θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα μέχρι τέλους. Κι ένας θα σωθεί, ένας θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω μπαράζ, ένας θα υποβιβαστεί απευθείας στη Super League 2.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ Νάγκι και τα δοκάρια κράτησαν την ΑΕΛ ολοζώντανη κόντρα σε μια Λαμία, που έβγαλε ποιότητα και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές στα αντίπαλα καρέ δίχως όμως να βρει το πολυπόθητο γκολ για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. 

Βαθμολογία

Λαμία: Επασί, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (21’ λ.τρ. Ρόμανιτς), Μπεχαράνο, Μαρτίνεθ, Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (88’ Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Στίφλερ (72’ Πινακάς), Νικολιάς (46’ Μπεν-Χατίρα), Ακούνια, Μουκαντζό (46’ Ζίζιτς), Ντουρμισάι.

ποδόσφαιροSuperLeagueΑΕΛΛαμία ΠΑΕ