Αθλητισμός|20.04.2021 15:30

Λιντς: Το υποτιμητικό tweet για Λίβερπουλ και European Super League

Newsroom

Σεισμό έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League από 12 τεράστιες ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες αριθμούν εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη. Μία από αυτές τις ομάδες, η Λίβερπουλ, αντιμετώπιζε τη Δευτέρα την Λιντς, σε μία αναμέτρηση που έγινε πεδίο διαμαρτυριών εναντίον της νέας κλειστής Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές της Λιντς εμφανίστηκαν με μπλουζάκια ενάντια στη δημιουργία της European Super League και υπέρ των οπαδών και του ποδοσφαίρου, ενώ οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντέδρασαν έντονα στο γεγονός πως η αγαπημένη τους ομάδα είναι εκ των ιδρυτών την νέας διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ινφαντίνο για European Super League: Συνέπειες για τις ομάδες - Καμία αναφορά σε εθνικές

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, η οποία για την ιστορία έληξε ισόπαλη με 1 -1, η Λιντς ανήρτησε ένα υποτιμητικό tweet, όλο νόημα για την διοργάνωση αλλά και τη Λίβερπουλ: «Η Λιντς κράτησε τους Κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ, που θα παίξουν στη Super League στην ισοπαλία», έγραψε η Λιντς. 

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει να κατονομάσει τη Λίβερπουλ, χρησιμοποιώντας αντί για το όνομά της το προσωνύμιο που της έχει δοθεί σε video game.

Διαβάστε επίσης: Λιντς - Λίβερπουλ 1-1: Γκέλα και... κράξιμο στον απόηχο της European Super League

ΛίβερπουλEuropean Super LeagueΛιντς