Αθλητισμός|24.04.2021 18:50

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1: «Διπλό» παραμονής με Μπαρμπόσα

Newsroom

Μια σπουδαία νίκη που ενδεχομένως θα τον κρατήσει στην κατηγορία πέτυχε ο Παναιτωλικός επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μπαρμπόσα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Super League.

Σε ένα ιδιαίτερα σκληρό ματς με δυνατές μονομαχίες ο Μπαρμπόσα ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 20' έκρινε την τύχη του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Με αυτό το πούτιμο τρίποντο οι Αγρινιώτες ξεκόλλησαν από τον «βυθό» της βαθμολογίας αφήνοντας τον ΟΦΗ και την ΑΕΛ στο -2 και -3 αντίστοιχα, έχοντας όμως παιχνίδι παραπάνω. Παράλληλα, ο Παναιτωλικός νίκησε για πρώτη φορά εφέτος μακριά από το Αγρίνιο καθώς η προηγούμενη εκτός έδρα νίκη του κρατούσε από τις 11 Ιουνίου του 2020 απέναντι στον Πανιώνιο.

Διαβάστε επίσης: Ο θρύλος των κρίκων - Πέμπτη φορά χρυσός στην Ευρώπη ο Πετρούνιας

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, παρέμεινε στους 35 πόντους, μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς. Ωστόσο έχοντας εξασφαλίσει ήδη την παραμονή στην κατηγορία έπαιζε κυρίως με το μυαλό στον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μ. Τετάρτη (28/4).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος (46’ Κριζμάν), Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκες (64’ Δούμτσης), Λιάσος, Ελευθεριάδης (64’ Νάουμετς), Μπρένερ (64’ Παμλίδης).

Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (79’ Μαλής), Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (85’ Καρέλης), Ντουάρτε (72’ Ταχάρ), Βέργος (79’ Ματσόλα).

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιροΠΑΣ Γιάννινα