Μιλγουόκι Μπακς: Ενα εμβόλιο για κορονοϊό για κάθε εισιτήριο του αγώνα με τους Νετς!
Newsroom
Οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού συνεχίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βάζουν το δικό τους λιθαράκι προκειμένου να ενεργοποιήσουν περισσότερους πολίτες για να εμβολιαστούν. Σε συνεργασία με το σύστημα υγείας του Μιλγουόκι, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, θα διατεθεί σε φίλους των Ελαφιών η πρώτη δόση του εμβολίου.
Στις 2 Μαΐου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του υποδέχονται τους Νετς του Κέβιν Ντουράντ και όσοι οπαδοί της ομάδας της πόλης -ηλικίας 16 ετών και άνω- σπεύσουν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι, θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BionTech. Μάλιστα, στο γήπεδο Fiserv Forum θα έχει εγκατασταθεί ένα κινητό εμβολιαστικό κέντρο σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές του Μιλγουόκι που αμέσως μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης θα κλείνουν και το ραντεβού για τη δεύτερη δόση.
Ο πρόεδρος των Μπακς, Πίτερ Φέιτζιν, τόνισε ότι «είναι μία πολύ κρίσιμη χρονική περίοδος, όπου όλοι μας πρέπει να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα. Ας το εκπληρώσουμε μαζί».
- Κορυφώνεται ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ: Αγωνία στην παγκόσμια οικονομία για την ανακοίνωση των «ανταποδοτικών» δασμών– Πώς θα απαντήσει η Ευρώπη
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου: Στο επίκεντρο η στρατηγική σχέση και η περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας
- «Θα τους σκοτώσω, για να γίνω ήρωας» Οι αποκαλυπτικές σημειώσεις του δράστη της επίθεσης με κατσαβίδι στο Κορωπί
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη – Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν