Αθλητισμός|09.05.2021 20:19

Αστέρας - Ολυμπιακός 0-0: Αγγαρεία και όλα μηδέν στην Τρίπολη

Newsroom

Αγγαρεία ήταν και πάει για τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό που κόλλησαν στο μηδέν (0-0) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον και αγωνιστικό κίνητρο, οι παίκτες των δύο ομάδων απλώς διεκπεραίωσαν την υποχρέωση, ενώ οι προπονητές βρήκαν ευκαιρία για να δώσουν χρόνο και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν αρκετά στη διάρκεια της σεζόν. Αυτοί ήταν και το κέρδος για τις δυο ομάδες: από τη μια πλευρά οι Τζολάκης, Καλογερόπουλος, Σουρλής και Καραργύρης κι απ' την άλλη οι Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος και Τζίμας.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ δεν ήταν πολλές και οι κλασικές φάσεις στο α' ημίχρονο. Εξαίρεση αποτέλεσαν το δοκάρι του Ανδρούτσου στο 17 και η κεφαλιά του Χασάν στο 22'. Ο Μαρτίνς προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού με τριπλή αλλαγή στο 46' καθώς έριξε στη μάχη Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα. Η βελτίωση των Πειραιωτών όμως υπήρξε μηδαμινή κάτι που φάνηκε και στις ελάχιστες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες που κατέγραψαν.

Διαβάστε επίσης: Κυρίαρχος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Γκαρσία, Βαλιέντε (67' Κανελλόπουλος), Μουνάφο (46' Μπελόκ), Ρεγκίς, Γκόμες (74' Ριέρα), Αλί Μπαμπά (68' Τιλίκα), Μπαράλες (46' Τζίμας).

Ολυμπιακός: Τζολάκης (83' Καραργύρης), Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος (62' Σεμέδο), Χολέμπας, Σουρλής, Καμαρά (46' Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Βρουσάι (46' Ελ Αραμπί), Χασάν, Μπρούμα (46' Βαλμπουενά).

Αστέρας ΤρίποληςΟλυμπιακόςποδόσφαιροSuperLeague