Αθλητισμός|17.05.2021 01:01

Serie A: Σε περιπέτειες μπήκε η Μίλαν, ελπίζει ακόμη η Γιουβέντους

Newsroom

Τρεις βαθμούς χρειαζόταν η Μίλαν για να εξασφαλίσει -για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια- το εισιτήριο για το Champions League, όμως έμεινε στο 0-0 με την Κάλιαρι εντός έδρας και απειλείται με μέγα κάζο στο φινάλε της σεζόν. Μολονότι βρέθηκε αρκετές αγωνιστικές στην πρώτη θέση και τις υπόλοιπες στη δεύτερη, η ομάδα του Μιλάνου κινδυνεύει να χάσει το τρένο. Είχε matchpoint απέναντι στον σύλλογο της Σαρδηνίας όμως έχασε δύο βαθμούς και πλέον ανησυχεί.

Κρατάει μεν την τύχη στα χέρια της, χρειάζεται δε νίκη στο Μπέργκαμο κόντρα στην εξαιρετική Αταλάντα την τελευταία αγωνιστική της Serie A για να πανηγυρίσει. Σε περίπτωση γκέλας πάντως, οι Ροσονέρι θέλουν βαθμολογική απώλεια της Γιουβέντους στην έδρα της Μπολόνια ή της Νάπολι εντός έδρας κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (Βαθμολογία: Ιντερ 88, Αταλάντα 78, Νάπολι 76, Μίλαν 76, Γιουβέντους 75).

Το στραβοπάτημα της Μίλαν κρατάει ζωντανή για την έξοδο στο Champions League τη Γιουβέντους που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω και ελπίζει σε ένα νέο στραβοπάτημα των Ροσονέρι στο φινάλε ή (και) της Νάπολι, η οποία πάντως πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη στη Φλωρεντία κόντρα στη Φιορεντίνα με 2-0. Η ομάδα του Γκατούζο ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενισχύοντας την προσπάθειά της για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Οι Παρτενοπέι επικράτησαν με τα γκολ των Ινσίνιε (57') και Βενούτι (αυτογκόλ 67').

ΦιορεντίναSerie AΓιουβέντουςΚάλιαριΝάπολιΜίλαν