Αθλητισμός|01.06.2021 15:17

Στο πλευρό του 16χρονου που υπέστη bullying λόγω ΠΑΟΚ, η οικογένεια Σαββίδη και ο Δικέφαλος

Newsroom

Στο πλευρό του 16χρονου που έπεσε θύμα bullying μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκε άμεσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του: Δύο ημέρες μετά τον τελικό ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας κατόπιν της συγκλονιστικής καταγγελίας μιας μητέρας για ξυλοδαρμό και bullying εις βάρους του 16χρονου γιου της σε Λύκειο του Νέου Ηρακλείου, με αφορμή τον τίτλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ολα άρχισαν την προηγούμενη Δευτέρα, όταν το παιδί δέχθηκε επίθεση μέσα στην τάξη από ομάδα νεαρών που ήξεραν ότι υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ που δύο μέρες νωρίτερα είχε κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι συμμαθητές του τον χτύπησαν, ενώ φρόντισαν να τραβήξουν τις πράξεις βίας και σε video, το οποίο μάλιστα «μοίρασαν» μέσω των social media, μαζί με εκφράσεις που προκαλούν σοκ όπως «μέχρι να τα βάψει μαύρα», «θα σε βρούνε κρύο»...

Αμέριστη συμπαράσταση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και με πρωτοβουλία της οικογένειας Σαββίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, επικοινώνησε με την οικογένεια του νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ από το Ν. Ηράκλειο Αττικής. Η οικογένεια προσκλήθηκε στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, ενώ στάλθηκαν δώρα και αναμνηστικά του τελικού. Παράλληλα, εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πρόσκληση έγινε με συγκίνηση αποδεκτή από την οικογένεια του παιδιού και όπως τονίζεται από πλευράς Δικεφάλου: «Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορούμε να προσφέρουμε στον νεαρό φίλο της ομάδας υπερηφάνεια για τον Σύλλογό του και ανακούφιση μετά από ένα τραυματικό συμβάν...».

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 1.007 κρούσματα, 41 θάνατοι, 481 διασωληνωμένοι

Δολοφονία Βάρη: 14 κάλυκες από καλάσνικοφ δέχτηκε ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

Διπλωματικές πηγές – Τι είπε ο Δένδιας σε Τσαβούσογλου: Απαράδεκτη η εμμονή στο «casus belli»

Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Τι είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

οπαδοίΙβάν ΣαββίδηςbullyingΠΑΟΚ