Αθλητισμός|27.06.2021 16:57

Μεγάλο πλήγμα στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης και έξι μήνες νοκ άουτ!

Newsroom

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού που χάνει τον Κώστα Φορτούνη τουλάχιστον για το μισό της σεζόν. Ο άσος των Ερυθρόλευκων στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια παθαίνει ρήξη χιαστού, αυτή τη φορά στο αριστερό γόνατό του (ο προηγούμενος ήταν στο δεξί) και θα κληθεί να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου.

Φορτούνης: Ατυχος ξανά στην προετοιμασία

Ο Φορτούνης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό των πρωταθλητών με τη Βόλφσμπεργκερ, το πρώτο επί αυστριακού εδάφους. Κι από την πρώτη στιγμή υπήρχε ανησυχία στους Πειραιώτες για τον τραυματισμό τού διεθνούς μεσοεπιθετικού. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε που έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα μείνει εκτός δράσης από έξι ως οχτώ μήνες και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από το 2022.

Τον Ιούλιο του 2019 ο Φορτούνης είχε υποστεί ίδιο τραυματισμό, και πάλι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι με το Αμβούργο.

ΟλυμπιακόςΚώστας Φορτούνης