Αθλητισμός|17.01.2019 19:48

ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Πασχαλάκη μέχρι το 2022

Αντώνης Τσακαλέας

Στα γραφεία του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε σήμερα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, προκειμένου να αλλάξει τους τόσο τους οικονομικούς όρους όσο και αυτούς της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του.

Ο 29χρονος γκολκίπερ, που μετρά 52 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 27 περιπτώσεις, δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, όντας ένας από τους πλέον χαμηλά αμειβόμενους της ασπρόμαυρους 11άδας. Ο Πασχαλάκης συμφώνησε σε επέκταση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τις απολαβές του να αυξάνονται σημαντικά.

Η ανακοίνωση δεν ήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά μέσω μιας φωτογραφίας του Γιώργη Σαββίδη στο Instagram στην οποία ο τελευταίος εμφανίζεται μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με υποσημείωση «μαζί μας μέχρι το 2022».

Όσον αφορά τις υποθέσεις Μίσιτς και Σβιντέρσκι, οι ασπρόμαυροι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και τυπικά την απόκτηση του πρώτου, με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας. Για τον Πολωνό επιθετικό, η Γιαγκελόνια παίζει παιχνίδια τακτικής, με τους ασπρόμαυρους να κάνουν υπομονή ευελπιστώντας πως η υπόθεση της απόκτησης του 22χρονου θα έχει σύντομα αίσιο τέλος.

ΠΑΟΚ