Αθλητισμός|19.07.2021 16:42

Ντουντελάνζ ή Μποχέμιανς απέναντι στον ΠΑΟΚ - Ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ και Άρη

Newsroom

Για τον αντίπαλο που θα βρεθεί απέναντι του στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League ενημερώθηκε ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (19/07) και, όπως αναμενόταν, το εμπόδιο δεν είναι υψηλό. Στον δρόμο των «ασπρόμαυρων» θα βρεθεί ένας εκ των Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Μποχέμιανς (Ιρλανδία).

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ήταν ήδη σε αυτό τον γύρο, ενώ η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν μπροστά τους ένα επιπλέον εμπόδιο για να φτάσουν εκεί.

Ο Άρης, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Αστάνα, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κουόπιο (Φινλανδία) - Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), ενώ η ΑΕΚ εάν προσπεράσει αυτό της Βέλεζ Μόσταρ, τότε στον Γ' προκριματικό γύρο της διοργανώσης θα κοντραριστεί με τον νικητή του Έλφσμποργκ (Σουηδία) - Μιλσάμι (Μολδαβία).

Οι Θεσσαλονικείς απέφυγαν την τουρκική Σίβασπορ, οπότε η κλήρωση θεωρείται καλή για τους ίδιους. Υπενθυμίζεται ότι Άρης και ΑΕΚ ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στις 22 Ιουλίου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 29 του ίδιου μήνα. 

Τα πρώτα ματς της Γ' προκριματικής φάσης έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (12/08).

Νωρίτερα (13.00) ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Εάν, λοιπόν, περάσει τη Νέφτσι, τότε θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μούρα, Λουντογκόρετς. Εάν οι Πειραιώτες αποκλειστούν, τότε συνεχίζουν στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League και θα βρουν στον δρόμο τους τον ηττημένο του ζευγαριού Μάλμε - Ελσίνκι.

Όλες οι ειδήσεις

Τόλης Βοσκόπουλος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρονών

Πελώνη: Προειδοποίηση για νέα μίνι lockdown στα πρότυπα της Μυκόνου

Εμβολιασμός παιδιών 12 έως 15 ετών: Τι είπε ο Μητσοτάκης

Φολέγανδρος - Κούγιας: Η Γαρυφαλλιά φοβόταν ότι ο δράστης παρακολουθούσε τα μηνύματα στο κινητό της

Καιρός: Η ψυχρή Λίμνη φέρνει καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

ΠΑΟΚΑρηςΑΕΚ