Αθλητισμός|25.07.2021 10:31

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη αλλά αποκλείστηκε στο... χιλιοστό

Newsroom

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μεγάλη προσπάθεια και τα έδωσε όλα στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πραγματοποίησε πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό για χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε σπουδαίο αγώνα, με χρόνο 57:25 έκανε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την Ελλάδα, όμως δεν μπόρεσε να το χαρεί συνδυάζοντας και με μία πρόκριση στον τελικό.

Η Ντουντουνάκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση της σειράς της, όπου μετείχαν πολύ δυνατά ονόματα και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων καθώς κατέλαβε συνολικά την ένατη θέση στο αγώνισμα. Πρώτη τερμάτισε η Ζανγκ (Κίνα), δεύτερη η Σίντεστρομ (Σουηδία), τρίτη Μάγκνελ (Καναδάς) και τέταρτη η Σκουρδάι (Λευκορωσία).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μ. πεταλούδα κατετάγη ένατη με διαφορά μόλις 6 χιλιοστών του δευτερολέπτου από την τελευταία αθλήτρια που πήρε την πρόκριση στον τελικό. Μετά τον αγώνα της η αθλήτρια από τα Χανιά με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την προσπάθειά της. «Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα» είπε μεταξύ άλλων κλαίγοντας με λυγμούς.

T

Όλες οι ειδήσεις

Πανελλήνιες 2021: Μεγάλες ανατροπές φέτος, στις βάσεις του μισού μηχανογραφικού δελτίου

Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο: 9 αθλητές - θρύλοι που πείνασαν στα παιδικά τους χρόνια

Δολοφονία στην Θήβα: Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του θύματος - Είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αυτή είναι η αλήθεια για το φιάσκο της ΕΡΤ με τον Λευτέρη Πετρούνια

Πανσέληνος Ιουλίου: Κορυφώνεται το «Φεγγάρι του Ελαφιού» - Eντυπωσιακές εικόνες

κολύμβησηΑννα ΝτουντουνάκηΟλυμπιακοί Αγώνες 2021Ολυμπιακοί Αγώνες