Αθλητισμός | 27.07.2021 08:02

Γουέιν Ρούνεϊ μετά το σάλο με τις ημίγυμνες καλλονές: Έπεσα θύμα εκβιασμού

Newsroom

Θύμα εκβιασμού και απάτης ισχυρίζεται ότι έπεσε ο πασίγνωστος παλαίμαχος βρετανός ποδοσφαιριστής Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που τον δείχνουν τύφλα στο μεθύσι παρέα με τρεις ημίγυμνες καλλονές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι εκπρόσωποι του Βρετανού πρώην επιθετικού είπαν ότι η αστυνομία ερευνά το συγκεκριμένο περιστατικό, αφότου ο Ρούνεϊ εθεάθη να διασκεδάζει σε έξαλλο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τρεις νεαρές, το μοντέλο του Snapchat, Tayler Ryan, και τις δύο φίλες της  Elise Melvin και Brooke Morgan.

T

Νωρίτερα, η αστυνομία του Μάντσεστερ προκάλεσε προβληματισμό καθώς είπε ότι δεν διερευνούσε το συμβάν γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά. 

T

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, διατείνεται ότι το αίτημα για έρευνα έχει αναβληθεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν το περιστατικό, για το οποίο ο  Ρούνεϊ λέει ότι έπεσε θύμα απάτης, στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ Staycity Aparthotel, είναι δουλειά της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής της πόλης να διερευνηθεί. 

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας – Πού θα σημειωθούν 40αρια – Συστάσεις από την Πολιτική προστασία

Οι επόμενες κινήσεις Αθήνας και Λευκωσίας στη διπλωματική σκακιέρα

Κορονοϊός: Θετικός ο Άδωνις Γεωργιάδης, μπαίνει σε καραντίνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Αθλητές που δίνουν μαθήματα πίστης και αγωνιστικότητας

ΒρετανίαΓουέιν Ρούνεϊ