Αθλητισμός|06.08.2021 01:35

Ανατροπή μεγατόνων με Μέσι: Φεύγει από την Μπαρτσελόνα!

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τη διαφαινόμενη υπογραφή του νέου συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα που θα τον κρατούσε στο Καμπ Νόου για πάντα, ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Marca έρχεται να ανατρέψει ολοκληρωτικά τα δεδομένα προκαλώντας... σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο Μέσι είχε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (5/8) την καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του. Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα οι δυο πλευρές «είχαν match ball αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα». Μάλιστα σημειώνεται στο άρθρο ότι ο Μέσι πλέον βρίσκεται πιο μακριά από ποτέ από την Μπαρτσελόνα και ότι η παραμονή χαρακτηρίζεται ως «σχεδόν απίθανη υπόθεση»!

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για Μέσι

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα η Μπαρτσελόνα που με ανακοίνωση γνωστοποίησε το ιστορικό διαζύγιο καθώς ο Αργεντινός σταρ αποχωρεί από τους Μπλαουγκράνα έπειτα από 21 χρόνια! «Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η Μπάρσα θα ήθελε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή» ανέφερε η ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου.

Λιονέλ ΜέσιLa LigaΜπαρτσελόνα