Αθλητισμός|26.08.2021 23:57

Έσκασε η «βόμβα» με Μπαπέ: Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης για 180 εκατ. ευρώ!

Newsroom

Από τη στιγμή που ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν δεδομένο πως τίποτα δεν θα τον κρατούσε στο Παρίσι καθώς το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Μπαπέ θα είχε δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα, δίχως η Παρί να πάρει... σεντ, από την 1η Ιανουαρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και κάνοντας μια... large πρόταση ύψους 180 εκατ. ευρώ, φέρνει τον Γάλλο σούπερ σταρ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Όπως αναφέρουν τόσο η ισπανική Marca όσο και η γαλλική Equipe, η Παρί Σεν Ζερμέν μπροστά στον κίνδυνο να χάσει άνευ ανταλλάγματος το επόμενο καλοκαίρι τον Γάλλο σταρ, αποφάσισε να ενδώσει. Όχι βεβαίως για το τίποτα αλλά για 170 εκατ. ευρώ, συν 10 εκατ. ευρώ μπόνους στόχων. Η Παρί αποδέχθηκε την προσφορά των Μερένχες που ήδη τα έχουν βρει σε όλα με τον Μπαπέ και η ανακοίνωση της μεταγραφής είναι πλέον θέμα ενός ή δύο 24ώρων.

Μετά την «βόμβα» με την αποχώρηση Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, έσκασε η δεύτερη βόμβα με την αποχώρηση του Μπαπέ από την Παρί. Κι αναμένουμε την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο...

Κιλιάν ΜπαπέΠαρί Σεν ΖερμένΡεαλ Μαδρίτης