Αθλητισμός|11.09.2021 18:58

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποθεώθηκε από το κοινό του Ολντ Τράφορντ και φυσικά σκόραρε πριν καλά καλά περάσει το πρώτο ημίχρονο, στην επιστροφή του στο «Θέατρο των Ονείρων» και στην Premier League μετά από 12 χρόνια. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Κριστιάνο σκόραρε και δεύτερη φορά και έδωσε νέο προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε με... ριμπάουντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, απέναντι στη Νιούκαστλ. O Γκρίνγουντ σούταρε από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, και μετά από ασταθή απόκρουση του Γούντμαν, ο Ρονάλντο ακολουθούσε τη φάση και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους».

T

Δεύτερο γκολ από τον CR7 και νέο προβάδισμα για τη Γιουνάιτεντ

Η Νιούκαστλ ισοφάρισε προσωρινά σε 1 -1  με γκολ του Μανκίγιο στο 56'. Η Νιούκαστλ έφυγε στην επίθεση γρήγορα, ο Σεντ Μαξιμίν έβγαλε τετ α τετ τον Μανκίγιο και ο Ισπανός νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-1. Όμως ο CR7 έδωσε και πάλι τη λύση. 

Μετά από κάθετη πάσα του Σο στην αντεπίθεση ο Κριστιάνο βγήκε τετ α τετ και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Γουντμαν για το 2-1.  

T

Φοβερό το 3ο γκολ από τον Μπρούνο Φερνλαντες - Το «κερασάκι» ο Λινγκαρντ

Το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ ήταν και το πιο όμορφο του απογεύματος και το πέτυχε ο έτερος Πορτογάλος της ομάδας ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο χαφ της Γιουνάιτεντ «έπιασε» ένα εκπληκτικό δεξί σουτ αρκετά έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το« κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τζέσε Λίνγκαρντ στο 92’. Ο Πογκμπά έκανε εξαιρετική ενέργεια, άφησε τη μπάλα ο Μαρσιάλ και ο Λίνγκαρντ μετά από μία προσποίηση σκόραρε για το 4-1.

Όλες οι ειδήσεις

Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Όλα όσα αλλάζουν από Δευτέρα σε εστίαση, διασκέδαση, εργασία, ταξίδια

Κορονοϊός: Φόβοι για αύξηση κρουσμάτων με το άνοιγμα των σχολείων – Πρόβλεψη σοκ για έως 700 θανάτους τον επόμενο μήνα

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους: Πόσο θα κοστίζουν τα PCR και πόσο τα rapid tests – Τα πρόστιμα

Σύλληψη μοντέλου με κοκαΐνη: Η πληροφορία για ναρκωτικά που «έκαψε» την πρώην παίχτρια ριάλιτι

Κριστιάνο ΡονάλντογκολPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ