Αθλητισμός|02.10.2021 19:48

Premier League: Καθάρισε στο φινάλε η Τσέλσι, νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ

Newsroom

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σαουθάμπτον αλλά τα κατάφερε στο φινάλε και με δύο γκολ μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1 και πάτησε κορυφή στην Premier League περιμένοντας την έκβαση του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι (3/10, 18.30). Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Τσαλομπά αλλά οι Άγιοι ισοφάρισαν στο 61' με εκτέλεση πέναλτι του Γουόρντ-Πράουζ, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 77' αφήνοντας την ομάδα του δέκα παίκτες. Η Τσέλσι αντεπιτέθηκε και με γκολ του Βέρνερ στο 84' και του Τσίλγουελ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Ξανά γκέλα η Γιουνάιτεντ

Αντιθέτως, για δεύτερη σερί αγωνιστική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στο Ολντ Τράφορντ. Μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Έβερτον επιβεβαιώνοντας ότι το τελευταίο εικοσαήμερο δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της. Στο πρώτο ημίχρονο οι Κόκκινοι διάβολοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρσιάλ στο 43'. Ωστόσο η Έβερτον ισοφάρισε στο 65' με τον Τάουσεντ. Μάλιστα στο φινάλε λίγο έλειψε να φύγει με το «διπλό» η ομάδα του Λίβερπουλ αλλά το γκολ του Μίνα στο 86' ακυρώθηκε ως οφσάιντ με παρέμβαση του VAR.

Από εκεί και πέρα, με τον Δημήτρη Γιαννούλη στη σύνθεσή της, η Νόριτς πήρε τον πρώτο φετινό της βαθμό καθώς απέσπασε ισοπαλία (0-0) από την προτελευταία - και δίχως νίκη - Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ. Με δυο γκολ του Χι-Τσαν Χουάνγκ η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Νιουκάστλ στο Μολινό ενώ το γκολ του Ντιέγκο Γιορέντε χάρισε στη Λιντς το πρώτο φετινό της «τρίποντο» με 1-0 επί της Γουόρφορντ στο Έλαντ Ρόουντ.

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

ΣαουθάμπτονΕβερτονΝόριτςPremier LeagueΤσέλσιΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΝιούκαστλ