Αθλητισμός | 03.10.2021 20:24

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-3: Πέρασε σαν σίφουνας ο Δικέφαλος απ' το Ηράκλειο

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός στο Ηράκλειο, απ' όπου πέρασε σαν σίφουνας επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ. Ο Δικέφαλος που αρχίζει να αποκτά ξανά το μέταλλο του νικητή υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου διεύρυνε το νικηφόρο σερί του μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης που μετράει πλέον τέσσερις σερί νίκες έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα καθώς έχει περάσει από Τρίπολη, Αγρίνιο και τώρα Ηράκλειο. Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σβιντέρσκι, ο Κούρτιτς με εκπληκτικό φάουλ και ο Αουγκούστο, ενώ για τον ΟΦΗ σκόραρε στην επιστροφή του στα γήπεδα ο Ναμπί.

Φορτσάτος Σβιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ άρχισε πολύ δυνατά την προσπάθειά του στο ματς χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σβιντέρσκι προτού συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Κι αφού μεσολάβησε μια καλή ευκαιρία και για τον ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι, που λίγο έλειψε να σκοράρει στο 13' αλλά ο Βιεϊρίνια έσωσε την εστία του προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Δικέφαλος πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 15' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Σβιντέρσκι με κεφαλιά, αυτή τη φορά δεν αστόχησε, κι έγραψε το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να κρατάει το προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καλό ρυθμό αλλά χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις. Μέχρι που στο 58' ο Κούρτιτς με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα του Επασί, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει στον... κεραυνό του Σλοβένου άσου του Δικεφάλου για το 0-2.

Το... πάρτι του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε καθώς στο 71' βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Ζίβκοβιτς τροφοδότησε τον Ροντρίγκο, ο οποίος έσπασε ωραία την μπάλα προς τον Αουγκούστο, που πάτησε περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 0-3.

Ο ΟΦΗ δεν παράτησε τη μάχη και στο 92' έφτασε στην επίτευξη ενός πολύ ωραίου γκολ με τον Ναμπί, ο οποίος στην επάνοδό του στα γήπεδα μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΟΦΗ: Επασί, Κοροβέσης (65' Γρίβας), Πασαλίδης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Νέιρα (85' Γιαννούλης), Σελίμοβιτς, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν (78' Ναμπί), Ουές (84' Μπαλογιάννης), Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77' Σίντκλεϊ), Σβαμπ, Κούριτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς (85' Κωνσταντέλιας), Αουγκούστο (72' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77' Μιτρίτσα), Σβιντέρσκι (72' Άκπομ).

Όλες οι ειδήσεις

Μαρτυρίες και εικόνες από την άγρια επίθεση ακροδεξιών σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ

Χαρά Χαραλάμπους: Η πρώτη γυναίκα κοσμητόρισσα «σπάει» στερεότυπα μισού αιώνα στο ΑΠΘ

Επίδομα παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ: Αυξήθηκαν δικαιούχοι και ποσά - Παραδείγματα

ΜΜΜ: Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες - «κατάσκοποι» στην Αθήνα

Gordon Ramsey: Τι λέει στο Open η γιαγιά Κατίνα που βρήκε λύσσα το φαγητό του

ΟΦΗSuperLeagueΠΑΟΚ