Αθλητισμός | 31.10.2021 19:46

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0: Πρώτη γκέλα στη Λεωφόρο

Newsroom

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι κρητικοί κατόρθωσαν να περιορίσουν στο ελάχιστο την επιθετικότητα του Τριφυλλιού που στα πρώτα τρία παιχνίδια είχε σκοράρει 13 γκολ στη Λεωφόρο (4-0 με Απόλλωνα, 5-1 με Βόλο, 4-1 με  Ιωνικό) αλλά απέναντι στον ΟΦΗ έβγαλε ελάχιστες φάσεις. Κάπως έτσι προέκυψε επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η πρώτη εντός έδρας γκέλα για τους Πράσινους, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Περιόρισε τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε ότι αποτελεί μια απ' τις πιο δύσκολες και «σκληρές» ομάδες του πρωταθλήματος καθώς έπειτα από οχτώ αγώνες έχει υποστεί μόλις μια ήττα, ενώ έχει μια νίκη και έξι ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι με την ώθηση που του δίνει πάντοτε η Λεωφόρος, αλλά αυτή τη φορά ο ΟΦΗ κατόρθωσε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των Πρασίνων.

Μάλιστα, η ομάδα της Κρήτης ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12' με τον Γκαγέγκος, ο οποίος με δυνατό σουτ τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Μπρινιόλι. Στο 38' ο Παναθηναϊκός απάντησε με ευκαιρία του Ρούμπεν αλλά το σουτ που επιχείρησε ανακόπηκε πάνω στη γραμμή απ' τον Βούρο.

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο και πιο ανοιχτό. Ο ΟΦΗ απείλησε με μακρινό σουτ του Μπαλογιάννη στο 58' και ο Παναθηναϊκός με κεφαλιά του Καρλίτος στο 73'. Οι Πράσινοι βελτιώθηκαν και ανέβασαν την απόδοσή τους δεν μπόρεσαν όμως να φτάσουν στο νικητήριο γκολ, αφού κι όταν τα κατάφεραν στο 93' ο Καρλίτος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (60’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (80’ Μπουζούκης), Βιτάλ (81’ Παλάσιος), Καρλίτος, Ιωαννίδης (63’ Βιγιαφάνιες).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Νέιρα (22’ Καμάου), Γκαγέγκος, Τοράλ, Λάμπρου (80’ Γιαννούλης), Ντουρμισάι (72’ Καστάινιος).

ΟΦΗSuper LeagueΠαναθηναϊκός