Αθλητισμός|26.01.2019 23:52

Superleague: Ολα μηδέν στο Αγρίνιο - Παναιτωλικός με Ξάνθη 0-0

Γιάννης Σκόκας

Αν υπήρχε ποινή για… κακοποίηση του ποδοσφαίρου, ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη δεν θα έπρεπε να κερδίσουν από έναν βαθμό στη μεταξύ τους ισοπαλία, αλλά θα έπρεπε να χάσουν από έναν. Τόσο κακό ήταν το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ελάχιστες φάσεις και μέτρια απόδοση από τους παίκτες σε ένα πέρα για πέρα δίκαιο 0-0.

Ολα στο μηδέν για τις δύο καλύτερες (βαθμολογικά) ομάδες της περιφέρειας στη Superleague φέτος, που στο τέλος έδειξαν να ικανοποιούνται απόλυτα από τη μη ήττα, αφού παραμένουν σε τροχιά πεντάδας.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο. Οι δύο ομάδες απέτυχαν σε κάθε επιθετική τους προσπάθεια, όπως καταδεικνύουν και οι μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες (τρεις ο Παναιτωλικός και μία η Ξάνθη). Η μοναδική απειλή ουσιαστικά προήλθε από μακρινά σουτ: στο 38’ από τον Καντά και στο 42’ από τον Μοράρ, αμφότερα όμως κατέληξαν άουτ.

Μια απ’ τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη κατόρθωσαν να αλληλοεξουδετερωθούν, προσπαθώντας να σκοράρουν μόνο εξ αποστάσεως: η Ξάνθη με τον Καντά και τον Σαρπόνγκ στο 57’ και τον Κοβάσεβιτς στο 84’ και ο Παναιτωλικός με τον Μοράρ στο 63’ και με τον Γκούγκα στις καθυστερήσεις.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης (86’ Γκούγκα), Μιχάι, Μαλής, Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας (74’ Λιάβας), Μανά (79’ Μπάιροβιτς), Ουίλιαν, Μάζουρεκ, Μοράρ.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Μπαριέντος (90’ Μελιόπουλος), Καντά (82’ Ντίρεσταμ), Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Μπρίτο (76’ Φακκής).

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΞάνθηSuperLeagueΠαναιτωλικός