Αθλητισμός|01.11.2021 19:21

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Σεντ Ετιέν - «Ντου» οπαδών στο αεροδρόμιο και λεκτικές επιθέσεις

Newsroom

Δύσκολες ώρες διανύει η Σεντ Ετιέν μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μετς για τη Ligue 1. Οι Στεφανουά συμπλήρωσαν 12 αγωνιστικές δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένουν κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας.

Υποδοχή της Σεντ Ετιέν στο αεροδρόμιο

Η κακή πορεία της ομάδας είχε ως αποτέλεσμα τη θερμή υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο από εξαγριωμένους οπαδούς, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις απ' τους παίκτες και τον προπονητή Κλοντ Πιελ, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε αστυνομική συνοδεία για να μεταβεί στο σπίτι του.

Αντιπροσωπεία των ultras μπλόκαραν την έξοδο του αεροδρομίου και είχαν θερμούς διαλόγους με τον Πιέλ, από τον οποίο ζήτησαν να παραιτηθεί. Μετά από 20λεπτη λεκτική αψιμαχία, η αποστολή κατάφερε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο με ισχυρή αστυνομική προστασία, η οποία συνόδευσε τον 60χρονο Γάλλο τεχνικό και κατά την επιστροφή του στην οικία του.

Το κλίμα είναι τόσο τεταμένο που αν οι Στεφανουά δεν κερδίσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κλερμόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεγαλύτερες αντιδράσεις, για τις οποίες μάλιστα έχουν προειδοποιήσει με πανό οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν.

Σεντ ΕτιένLigue 1