Αθλητισμός|04.11.2021 12:44

ΠΑΟΚ: Νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ έχει αποστολή νίκης στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται την Κοπεγχάγη (4/11, 22.00, COSMOTE SPORT 2 HD) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League και θέλει να εκμεταλλευτεί το βαθμολογικό προβάδισμα και να κλειδώσει την πρόκριση στους 16.

Ο Δικέφαλος είχε πάρει το τρίποντο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Δανούς και τώρα στην έδρα του, θέλει να φτάσει σε ακόμη μια νίκη και σε συνδυασμό με την πρωτιά στον όμιλό του (έχει 7 βαθμούς) να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί απουσίες, όπως των Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Νέλσον Ολιβέιρα, έχει καταστρώσει όμως τα πλάνα του για να βάλουν οι «ασπρόμαυροι» τις βάσεις και να προκριθούν στους «16».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ και Κούτσιας είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για ένα παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας για τον Δικέφαλο.

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 7 (5-2)

Κοπεγχάγη 6 (7-4)

Σλόβαν Μπρατισλάβας 4 (4-4)

Λίνκολν 0 (1-7)

ΠΑΟΚEuropa Conference LeagueΚοπεγχάγη