Αθλητισμός|16.12.2021 18:40

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς - Υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους

Newsroom

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Κώστα Μανωλά. Περισσότεροι από 300 οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν τον έμπειρο αμυντικό στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου πήγε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την επιστροφή του στους Πειραιώτες μετά από επτάμισι χρόνια στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα και της Νάπολι.

Ο Μανωλάς έγινε δεκτός εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν. Μάλιστα, συμμετείχε ενεργά στο... πάρτι κι ο ίδιος καθώς τραγούδησε συνθήματα σηκώντας ένα κασκόλ του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα βγήκε ξανά έξω φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού προκειμένου να υποδεχτεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσήλθε για τις υπογραφές.

Λίγο αργότερα έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και πλέον ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στον... δεύτερο «γάμο» τους το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η χρυσή τομή με τη Νάπολι δεν είχε βρεθεί τότε. Η σεζόν που ξεκίνησε όμως, βρήκε τον Κώστα Μανωλά εκτός πλάνων και τους «παρτενοπέι» να προσπαθούν να ξεφορτωθούν το ύψους 4 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιό του. Το απόγευμα της Τετάρτης (15/12), ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στην Ιταλία «έσπασε» το θέμα του ταξιδιού του Μανωλά στην Ελλάδα, όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για μεταγραφικούς!

Λίγες ώρες αργότερα, ο έμπειρος στόπερ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά τη διετία 2012-14 οπότε κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο, ξαναφόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΟλυμπιακόςΚώστας Μανωλάς